Uber sürücüler için önemli bir karar aldı

Kısa bir süre önce Türkiye’deki faaliyetlerini resmen sonlandıran Uber, müşteri memnuniyetini her geçen gün artırmaya devam ediyor. Şimdi de şirket, bu bağlamda yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre bu özellik ile birlikte yolculardan düşük puan alan Uber sürücüler konusunda önlem alacak. 

Uber sürücüler için yeni karar aldı

Sürücülerden düşük puan alan müşteri, Uber’i kullanmaya devam edebilecek. Fakat müşteri tarafından düşük puan alan sürücü, müşteri alamayacak, yani Uber’den men edilecek.
Müşteri memnuniyetine en çok önem veren ulaşım şirketlerin biri olan Uber, bu durumu sağlamak için sürücülerini özenle seçiyor. Artık özenle seçtiği bu sürücüleri, daha sonraki zamanlarda da engelleyebilecek. Böylece müşteri deneyiminde, biraz daha yol kat edebilecek.
Uber sürücüleri puanlama konusunda müşterilerin en çok dikkat ettiği unsurlar arasında; sıcakkanlılık, güler yüzlülük ve araç kullanımı gibi maddeler yer alıyor. Artık Uber sürücülerinin bu tür konularda daha dikkatli ve daha hassas olmak zorunda kalacak. Aksi takdirde Uber tarafından verilen sürücü yetkileri geri alınabilir.

Yorumlar