En uzun günde takipçilerimizle buluştuk (vLog)

En uzun gün rüzgarı Xiaomi mağazalarında esti. Biz de Xiaomi Mi Store Akasya‘da takipçilerimizle buluştuk. Hem takipçilerimizle bir araya geldik, hem de onlar indirimlerle yeni telefonlarını satın aldılar.
Geçtiğimiz günlerde Akasya AVM‘deki yeni Mi Store açılışına katılmış, okurlarımızla bir araya gelmiştik. En uzun gün kapsamında, İstanbul’daki 3 Mi Store mağazasında da saat 20:00 – 22:00 arasında fiyat indirim fırsatıyla beraber tekrar okurlarımızla Akasya’daki Mi Store’da bir araya geldik.

Mi Store Akasya’da takipçilerimizle bir araya geldik, indirimlerden yararlandık!

En uzun gün olan 21 Haziran Cuma akşamında Akasya, Vadistanbul ve Forum İstanbul’da bulunan Mi Store’larda iki saat geçerli olan kampanya ile tüketiciler Redmi Note 7‘yi 1.849 TL’ye, Redmi 7 modelini ise 1.349 TL’ye satın aldılar. Ayrıca Xiaomi’nin popüler telefonlarından Mi 9 ise 4.999 TL fiyat etiketiyle kullanıcılarıyla buluştu. Tüm indirim listesini de yazımızın sonunda görebilirsiniz.
40’tan fazla takipçimizle beraber Akasya AVM‘de bulunan Mi Store mağazasına yaptığımız keyfli buluşmayı da güzel bir vLog ile kayıt altına aldık.
Takipçilerimize SDN bardağı da hediye ettiğimiz buluşmanın videosuyla sizleri baş başa bırakıyoruz. İyi seyirler.

Yorumlar