Baton Kek (Çok Kabaran) Tarifi İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 2, 2 buçuk su bardağı un (Kontrollü ekleyin)
- 1 buçuk paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- Yarım çay bardağı damla çikolata
- Yarım çay bardağı hindistan cevizi
Baton Kek (Çok Kabaran) Tarifi Yapılışı
Çok çokkkk kabaran dışı kıtır içi yumuşak mis kokulu kekim
Çayın yanına çok yakışıyor.
Çayın yanına çok yakışıyor.
- Yumurta ve şekeri güzelce çırpıp içine süt ve sıvı yağı ilave edip çırpıyoruz.
- Ardından un, kabartma tozu ve vanilyayı ilave edip diğer malzemeleri de ekleyip keki yağlanmış baton kek kalıbına döküp önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişiriyoruz. Afiyet şeker olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder