Çernobil’de geçen bir hikaye: Chernoblyte

Chernoblyte oyununun 17 dakikalık Gamescom videosu yayınlandı. Chernoblyte oynanış videosu ile birlikte Chernobylite ne zaman yayınlanacak? sorusu da yanıt buldu. The Farm 51 imzası taşıyan oyunda  Unreal Engine 4‘ü kullanıyor ve The Farm 51 tarafından beş yıldan uzun bir süredir geliştirilmekte oldan Reality 51’in 3D görüntü tarama teknolojisininden faydalanıyor.Oyunda oyuncular nükleer enerji santralinin patlamasından 30 yıl sonra korkularıyla yüzleşmeye ve sevdiklerini kurtarmaya çalışacan bir fizikçiyicanlandıracak. Ancak oyun sandığınız kadar kolay olmayacak. Canlandıracağınız karakterle elektrik santralinde garip, doğal olmayan ve askiyon dolu olayları yaşayacak, garip yaratıklarla mücadele edecek, keşifler yapacak ve karakterin hikayesini siz yönlendireceksiniz.

Chernoblyte oynanış videosu ile oyuna ilk bakış

3D taramayla yapılmış hassas grafikler sayesinde oyun size oldukça gerçekçi ve korkunç gelecek. Oyun içinde diğer oyuncularla işbirliği yapabileceksiniz. Ekipmanlarınızı ve malzemelerinizi yönetmek için fizik ve kimya bilginizden faydalanmanız gerekecek ve farklı vahşi yaratıklarla mücadele edeceksiniz.

Chernobylite ne zaman yayınlanacak?

Chernobylite‘nin PC versiyonun 2019’un sonlarına doğru erken erişime açılması planlanıyor ve tam halinin 2020 yılında yayınlanması bekleniyor fakat net tarih henüz belli değil. Oyunu PC, PlayStation 4, Xbox One platformları destekleyecek

Yorumlar