Huawei Mate 30 RS Porsche Design tanıtıldı!

2016’dan bu yana Porsche Design ile ortak bir çalışma gerçekleştiren Huawei, Mate 30 serisinde bu geleneği bozmadı. Münih’te gerçekleştirilen etkinlikte Mate 30 ve Mate 30 Pro’nun yanı sıra Huawei Mate 30 RS Porsche Design tanıtıldı.
Önceki modeller ile benzer şekilde Porsche Design modeli ile standart Mate 30 Pro arasındaki tek fark tasarım. Siyah ve kırmızı olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile gelen Mate 30 RS’in arka tarafı kendine has bir tasarıma sahip.

Huawei Mate 30 RS Porsche Design özellikleri

Cihazın arka tarafında kamerayı da içine alan dikdörtgen şeklinde bir siyah şerit yer alıyor. Tasarımsal değişiklik üst seviye bir deri ile kaplanan arka kapak ile sınırlı değil. Cihazda Porsche Design’a özel bir tema yer alıyor.
Bu sayede kullanıcı arayüzü de standart modellerden farklı. 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanı ile gelen telefon, Horizon Display olarak adlandırılan 6.53 inç büyüklüğünde yeni bir kavisli ekrana ve Kirin 990 işlemciye ev sahipliği yapıyorCihazın arka tarafında iki adet 40 Megapiksel çözünürlüğündeki kameraya, 8 Megapiksel çözünürlüğünde telefoto kamera ve 3D derinlik algılama sensörü eşlik ediyor. Ön tarafta ise 32 Megapiksel çözünürlüğünde kamera yer alıyor.
Face ID ile benzer bir biyometrik doğrulama teknolojisinin sunulabilmesi için ön kameranın yanına 3D tarama yapabilen bir sensör eklendi. 4500 mAh kapasiteli bataryadan beslenen Mate 30 RS Porsche Design, 40W hızlı şarj desteğine sahip.Kablosuz hızlı şarj desteği ise 27W seviyesinde. Cihazın teknik özelliklerinin Huawei Mate 30 Pro ile aynı olduğunu daha önce söylemiştik. Bu kapsamda tüm detaylara ulaşmanız için aşağıda yer alan linke tıklamanız yeterli.

Huawei Mate 30 RS Porsche Design fiyatı

Daha önceki RS Porsche Design modelleri ile benzer şekilde oldukça yüksek bir fiyat etiketi karşımıza çıktı. Huawei’nin Porsche ekibi ile geliştirdiği bu telefona sahip olmak isteyenlerin 2095 Euro ödemesi gerekiyor.

Yorumlar