Odun Ateşinde 10 Saat Kaynamış İlikli Kemik Suları Tarifi

Odun Ateşinde 10 Saat Kaynamış İlikli Kemik Suları Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 adet dana bacak kemiği kırılmış olarak
  • 1o lt içme suyu
  • 1 yemek kaşığı tuz

Odun Ateşinde 10 Saat Kaynamış İlikli Kemik Suları Tarifi Yapılışı

  1. Odun ateşi yakılır.
  2. Kazana kemikler konulur.
  3. Üzerini geçecek kadar su konulur.
  4. Kaynamaya bırakılır.
  5. 10 saat kaynar sıcakken süzülür.
  6. Sıcak olarak cam şişelere doldurup ters çevirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

24 Kişilik Kıbrıs Tatlısı Tarifi

  24 Kişilik Kıbrıs Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 1 litre süt 1 çay bardağı şeker 3 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 1 paket krem şan...