Şipşak Elmalı Milföy Tarifi

Şipşak Elmalı Milföy Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 milföy hamuru
  • 1 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 1 yemek kaşığı tarçın
  • Pudra şekeri
  • 1 adet elma

Şipşak Elmalı Milföy Tarifi Yapılışı

  1. Milföyler ikiye bölünüp 6 parça elde edilir. Milföy miktarını arttırırsanız malzemeleri de ona göre çoğaltın.
  2. Ardından çatalla milföylerin her yerini ufak ufak delin. üzerine yumurta sarısını sürün.
  3. Dilimlediğiniz elmaları üzerine yerleştirip, tarçın ile şekeri karıştırıp üzerine serpiştirin.
  4. 200 derece fırında 20-25 dakika pişirin.
Pudra şekeri ile süsleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

24 Kişilik Kıbrıs Tatlısı Tarifi

  24 Kişilik Kıbrıs Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 1 litre süt 1 çay bardağı şeker 3 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 1 paket krem şan...