Tepside Muzlu Magnolia Tarifi

Malzemeler
  • 1 paket yulaflı burçak bisküvi
  • 1 litre süt
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 3 büyük muz

Tepside Muzlu Magnolia Tarifi Yapılışı

  1. Süt ,un, nişasta ve şeker karıştırılarak ocağa alınır.
  2. Muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirilir.
  3. Altı kapatılır vanilya ve tereyağ katılarak karıştırılır.
  4. Bisküvi robota çekilir ve tepsiye yayılır ve tepsinin kenarlarına muz dilimlenerek dizilir.
  5. Üzerine muhallebi dökülür tekrar muhallebinin üzerine bisküvi serpilir.
  6. Dilerseniz iki kat bu işlemi yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

24 Kişilik Kıbrıs Tatlısı Tarifi

  24 Kişilik Kıbrıs Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 1 litre süt 1 çay bardağı şeker 3 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 1 paket krem şan...