Malzemeler
- 1 paket yulaflı burçak bisküvi
 - 1 litre süt
 - 2 yemek kaşığı nişasta
 - 3 yemek kaşığı un
 - 1 su bardağı şeker
 - 1 paket vanilya
 - 1 yemek kaşığı tereyağı
 - 3 büyük muz
 
Tepside Muzlu Magnolia Tarifi Yapılışı
- Süt ,un, nişasta ve şeker karıştırılarak ocağa alınır.
 - Muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirilir.
 - Altı kapatılır vanilya ve tereyağ katılarak karıştırılır.
 - Bisküvi robota çekilir ve tepsiye yayılır ve tepsinin kenarlarına muz dilimlenerek dizilir.
 - Üzerine muhallebi dökülür tekrar muhallebinin üzerine bisküvi serpilir.
 - Dilerseniz iki kat bu işlemi yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
 
Yorumlar
Yorum Gönder