15 Ekim 2019 Salı

Bisküvili İrmik Tatlısı Tarifi

Bisküvili İrmik Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 bardak irmik
  • 1 buçuk bardak şeker
  • 1 paket vanilin
  • 1 paket petibör bisküvi

Bisküvili İrmik Tatlısı Tarifi Yapılışı



  1. Tencereye süt irmik şekeri alıp altını açın. Diğer yandan borcamı sudan geçirin biraz kenarda suyu aksın.
  2. Daha sonra bisküvileri borcama alın (ben borcam tercih ettim)
  3. Tencerede ki süt göz göz olunca altını kapatın.
  4. Bisküvilerin üzerine kepçeyle dökün tekrar bisküvi dizin.
  5. Tekrardan sütten kepçeyle üzerine dökün.
  6. Soğumaya bırakın dolapta 2 saat bekledikten sonra istediğiniz gibi süsleyip servis edebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder