Ispanaklı Köstebek Pasta Tarifi

Ispanaklı Köstebek Pasta Tarifi İçin Malzemeler

Keki İçin ;
  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1, 5 su bardağı süt
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 9. 10 dal ıspanak püresi (ıspanakları blendırdan geçirip elde edebilirsiniz. )
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 3 su bardağı un
İçi İçin ;
  • 2 su bardağı süt
  • 2 paket krem şanti
  • Muz

Ispanaklı Köstebek Pasta Tarifi Yapılışı

  1. Tüm malzemeleri karıştırıp kek hamuru elde ediyoruz.
  2. Kekimizi 180 ° c fırında 30 dakika kadar pişirdikten sonra soğumaya bırakıyoruz.
  3. Krem şantimizi hazırlayıp dolaba atıyoruz.
  4. Soğuyan keki su bardağı ile yuvarlak kalıplara ayırıyoruz.
  5. Ayırdığımız kekleri ikiye bölüyoruz.(Tercihe göre bölebilirsiniz ben fazla fazla çıksın diye bölmeyi tercih ettim. )
  6. Kalan keki ufalıyoruz ve içlerine krem şanti 1 er tane muz olmak üzere üzerini ufaklarla elimizle yuvarlak şekil vererek kaplıyoruz.
    Afiyet olsun.

Yorumlar