Ispanaklı Köstebek Pasta Tarifi İçin Malzemeler
Keki İçin ;
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- 1, 5 su bardağı süt
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 9. 10 dal ıspanak püresi (ıspanakları blendırdan geçirip elde edebilirsiniz. )
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 3 su bardağı un
İçi İçin ;
- 2 su bardağı süt
- 2 paket krem şanti
- Muz
Ispanaklı Köstebek Pasta Tarifi Yapılışı
- Tüm malzemeleri karıştırıp kek hamuru elde ediyoruz.
- Kekimizi 180 ° c fırında 30 dakika kadar pişirdikten sonra soğumaya bırakıyoruz.
- Krem şantimizi hazırlayıp dolaba atıyoruz.
- Soğuyan keki su bardağı ile yuvarlak kalıplara ayırıyoruz.
- Ayırdığımız kekleri ikiye bölüyoruz.(Tercihe göre bölebilirsiniz ben fazla fazla çıksın diye bölmeyi tercih ettim. )
- Kalan keki ufalıyoruz ve içlerine krem şanti 1 er tane muz olmak üzere üzerini ufaklarla elimizle yuvarlak şekil vererek kaplıyoruz.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder