İtalyan Kurabiyesi Bayatlamayan Lezzet Tarifi

İtalyan Kurabiyesi Bayatlamayan Lezzet Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket krema
  • 1 su bardağından biraz fazla pudra şekeri
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 su bardağı + 1 yemek kaşığı dolusu un

İtalyan Kurabiyesi Bayatlamayan Lezzet Tarifi Yapılışı

Merhabalarrrr🌞
Yumurtasız, uzuunn süre bayatlamayan, pratik, pasta ile kurabiye arası bu lezzet unutulmazınız olcak, yapmanız gereken tek şey denemek☺️
Hamur oluşturulduktan sonra isterseniz hamuru bölerek limon kabuğu, portakal kabuğu veya damla çikolata ekleyebilirsiz. Çeşit çeşit kurabiyeleriniz çeşit sağlayacaktır 🍪
  • İlk olarak kremamızı karıştırma kabımıza alalım.
  • Pudra şekerini, vanilyayı, kabartma tozunu ekleyip karıştıralım.
    Unu azar azar ekleyerek karıştıralım.👉🏼 Benim unumla 2 su bardağı ve 1 çorba kaşığı dolusu aldı. Unun miktarı; kalitesine/markasına göre değişiklik gösterebilir. Bundan dolayı yavaş yavaş eklemelisiniz.
  • Küçük toplar halinde yağlı kağıt serilmiş tepsimize yerleştirelim.
  • 180° ye fırını ısıtalım. Isınan fırına altı ve üstü pembeleşene kadar pişirelim.
🌸Hamurun yarısını sade diğer yarısını ise damla çikolata koyup yoğurdum. Damla çikolata miktarını göz kararı olarak koydum. Herkes dilediği kadar ekleyebilir.
Afiyet olsunnnnn 

Yorumlar