Steam indirimleri hafta ortası fırsatı ile devam ediyor

Steam indirimleri hafta ortası itibariyle yenilendi. Valve, hafta başı, hafta ortası ve hafta sonu olmak üzere haftanın üç farklı gününde yeni oyunları indirimle buluşturuyor. Bu hafta yerli yapım oyun olan Mount & Blade Warband oyununun da dahil olduğu hafta ortası indirimleri başladı

Steam indirimleri hafta ortası fırsatı

Seçili oyunları cuma gününe kadar indirimli olarak satın alabileceğiniz hafta ortası indirimleri; Mount & Blade serisinin uygun fiyata sunulmasıyla öne çıkıyor. Söz konusu indirime serinin en yeni oyunu olan Bannerlord 2’nin dahil olmadığını belirtelim.
Bunun haricinde, Steam hafta ortası indirimleri eşliğinde indirimle buluşturulan oyunlar ise Mount & Blade Warband ve Everspace olarak karşımıza çıkıyor.

Everspace 

26 Mayıs 2017 tarihinde Rockfish Games tarafından yayınlanan Everspace, isminden de anlaşılacağı gibi uzay temalı bir oyun olarak oyunculara sunulmuş durumda. Oyunu oynadığımız süreçte uzay gemisi eşliğinde düşmanlara karşı mücadele ediyoruz.
Ayrıca oyun için tarayıcı oyunlarının biraz daha geliştirilmiş versiyonu dersek yanlış olmaz. Son olarak oyunu oynarken tercihen VR sürümünü de oynayabilirsiniz. Sanal gerçeklik gözlüğü eşliğinde oyuna girdiğiniz zaman otomatik olarak VR sürümü devreye girecektir.
Oyunu satın almanız halinde Windows, Mac ve SteamOS sürümlerine de otomatik olarak sahip olabiliyorsunuz. Yani aynı hesabınızla Mac veya Windows PC üzerinden oyunu indirerek oynamaya devam edebilirsiniz. Bu durumda oyunun sistem gereksinimleri değişmemektedir. Sadece gerekli işletim sistemi değişmektedir.

Everspace – sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: 32/64-bit Windows 7 / 8.1 / 10
İşlemci: Intel CPU Core i3
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GTX 480 / AMD Radeon HD 5870
DirectX: Sürüm 10
Depolama: 12 GB kullanılabilir alan
İlave Notlar: VR kullanımı zorunlu değil

Mount & Blade Warband

9 yıllık bir geçmişi olan Mount & Blade Warband, 2010 Mart döneminde yayınlanmıştı. Yapımcısından neredeyse tam not alan oyun Steam indirimleri bünyesinde uygun fiyata sunulan oyunların başında geliyor.
On binlerce oyuncunun severek oynadığı yapım, 2020 mart itibariyle yani tam 10. yaşında koltuğu kardeşinin yerine bırakacak. İlk çıktığı gün adından söz ettirmeyi başaran Warband, inceleme skorları ile dikkat çekiyor. Yüzde 97 olumlu inceleme puanı bulunan oyun, rakiplerini kıskandırıyor.
İndirim süresince serinin diğer oyunlarının da toplu olarak indirime dahil edildiğini tekrar hatırlatalım.

Mount & Blade Warband – sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows® XP
İşlemci: Intel Pentium 4 2.0 GHz veya AMD 2.5 GHz
Bellek: 512MB RAM
Ekran Kartı: 64MB RAM’li 3D ekran kartı
Sabit Disk: 100 MB boş alan
Steam indirimleri ile birlikte indirime giren oyunların 11 Ekim – 14 Ekim’e kadar indirimde olduğunu tekrar hatırlatalım.

Yorumlar