Galaxy Note 10 için mutlu son yaklaşıyor

Samsung’un Galaxy S10 ve Galaxy Note 10 modellerini Android 10 güncellemesi ve One UI 2 arayüzü ile buluşturmak için başlattığı test sürecinden ilk müjdeli haber dün geldi. Galaxy S10 Android 10 güncellemesi yayınlandı.
Tabi, bu Galaxy Note 10 için mutlu sonun yaklaştığını gösteriyor. Note 10 ikilisi için yeni bir beta güncellemesi daha yayınlandı. Aralık ayı güvenlik yamalarını cihaz ile buluşturan güncelleme aynı zamanda birçok hatayı ortadan kaldırıyor.

Galaxy Note 10 Android 10 Beta için yeni güncelleme

N97*FXXU1ZSKN sürüm numarası ile gelen güncelleme, ekran her zaman açık modunda ortaya çıkan dünya saati sorununu gideriyor. Bluetooth kulaklıklarda bağlantının kesilmesi ve Dosyalarım uygulamasında SD kart dosyalarının gösterilmemesi gibi sorunlar ortadan kaldırıldı. Güncelleme notları şu şekilde;
Şu anda Hindistan’da dağıtımına başlanılan güncellemeyi Beta programına kayıt olan kullanıcılar yükleyebiliyor. Güncellemeyi kontrol etmek için Ayarlar > Yazılım Güncelleme yolunu takip etmeniz yeterli.
Galaxy S10 modeli için güncelleme yayınlanmış olsa da, Note serisi için bir süre beklemek gerekebilir. Kullanıcıların 2020 yılının ilk haftalarında güncellemeyi alması bekleniyor.

Yorumlar