Huawei Smart Screen V65 ve V75 tanıtıldı

Huawei’nin bugün Şangay’da düzenlediği etkinlik dolu dolu geçiyor. MatePad Pro, Matebook D ve Sound X’in yanı sıra tanıtımı gerçekleştirilen diğer ürünler markanın yeni akıllı televizyonları Huawei Smart Screen V65 ve V75 oldu.
Adından da anlaşılabileceği üzere Huawei Smart Screen, 65 inç ve 75 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutu sunuyor. Huawei’nin yeni televizyonunun HDR desteğine sahip 4K çözünürlükteki QLED paneli, 120 Hz yenileme hızına sahip.

Huawei Smart Screen özellikleri ve fiyatı

Bu sayede spor müsabakaları gibi hareketli sahnelerde büyük bir avantaj sunan televizyon, Huawei’nin geliştirdiği Harmony OS işletim sistemi ile çalışıyor.
NTSC’nin yüzde 100’ünü kapsayan ve dinamik MEMC video sıkıştırma özelliğine sahip olan televizyonda, açılır kamera yer alıyor. Full HD çözünürlükteki bu kamera ile video konferanslar ve jest ile kontrol işlemi gerçekleştirilebiliyor.
Dört çekirdekli Honghu 818 işlemciden güç alan televizyon, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip. İki telefon ekranını aynı anda görüntülemeyi sağlayan telefon, Huawei Share ve akıllı ev kontrolü özellikleri ile dikkat çekiyor.
Giriş / çıkış portlarına baktığımızda ise: 3 adet HDMI 2.0 bağlantı noktası, AV çıkışı, Ethernet ve USB 3.0 portları yer alıyor. Kablosuz bağlantı seçenekleri konusunda ise Bluetooth 5.0 ve çift band Wi-Fi desteği öne çıkıyor.
75 inç büyüklüğündeki modelin fiyatı 1850 dolar olarak belirlendi.

Yorumlar