Kabak Mantı Tarifi İçin Malzemeler
- 2 orta boy kabak
 - 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
 - Tuz
 
Yoğurt için;
- 3-4 kaşık yoğurt
 - 2 diş sarımsak
 - 1 çay kaşığı kurunane
 - Pulbiber
 
Kıyma için;
- 2 adet sivribiber
 - 1 küçük boy soğan
 - 1 adet domates
 - 100-200 gr kıyma
 - Sıvı yağ
 
Kabak Mantı Tarifi Yapılışı
Kabak severler burayaa
 Mükemmel tarif ve baya hafif çok beğendiğim bir lezzet

- Öncelikle kıymalı içi bildiğiniz gibi yapın 
 - Sonrasında rendelediğiniz kabakları 1 tatlı kaşığı sıvı yağda biraz soteleyin.
 - Kabakların rengi değişince pişer sonra altını kapatın.
 - Yoğurdun içine malzemelerini ekleyin karıştırın.
 - Kabak, üzerine yoğurt üzerine kıyma olarak servis edin♥
 
Yapımı kolay tadı çok güzel bir ana yemek oldu benim için inşallah sizlerde beğenirsiniz 
Afiyet olsun 
Yorumlar
Yorum Gönder