Motorola One Hyper için sevindiren haber

Motorola her ne kadar mobil cihaz sektöründe rekabete dahil olamasa da, dikkat çeken tasarımlarıyla cihazlarını sunmaya devam ediyor. Uzun süredir konuşulan Motorola One Hyper da sertifikasyon sürecini bugün tamamladı.

Kısa süre içinde Motorola One Hyper piyasaya sürülecek!

Motorola uzun süredir mobil cihaz sektöründe rekabetin gerisinde kalsa da yeni cihazlarıyla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Eylül ayının başından bu yana Motorola’nın farklı bir kamera sistemi ile karşımıza çıkaracağı One Hyper, sızıntılarla karşımıza çıkıyordu. Arka tarafta bulunan ikili kamera kurulumu içerisinde bulunan pop-up bir kamera ile sunulacak cihaz, ilk defa böyle bir sistemi kullanan cihaz oldu.
Daha önce birçok farklı pop-up kameralı telefon sunulsa da, bu cihaz diğerlerinden biraz daha farklı bir tasarımla karşımıza çıktı. Bir süredir de bazı sertifikasyon süreçlerini tamamlayamayan cihaz bugün tüm sertifikasyon sürecini tamamlayarak NBTC listesine eklendi.

Motorola One Hyper özellikleri

XT2027-3 model numaralı One HyperFull HD Plus çözünürlüğe sahip 6.39 inç IPS LCD bir ekrana sahip olacak. Donanım tarafında Qualcomm’un Snapdragon 675 işlemcisinden destek alacak cihaz, 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile gelecek. Bununla birlikte telefonun arka tarafında da LED bir halka ile çevrili parmak izi sensörü bulunuyor. Telefon 3.600 mAh bir bataryadan besleniyor.
Motorola One Hyper piyasa çıkış tarihi netleşiyor! - ShiftDelete.Net (2)
Kamera tarafında 64 Megapiksel ana kamera ve 8 Megapiksel derinlik sensörüne sahip ikili kamera kurulumu bizleri karşılıyor. Ön tarafta ise pop-up ve arka kamera paneline yerleştirilmiş 32 Megapiksel bir kamera bulunuyor.
Şirketin 13 Kasım’da Los Angeles’ta düzenleyeceği etkinlikte, RAZR 2019 ile birlikte One Hyper’ı da sunması bekleniyor. Fakat tarih konusunda net bilgiler bulunmuyor. 13 Kasım’ı bekleyip hep beraber göreceğiz.

Yorumlar