Motorola One Hyper için tarih belli oldu

Telefon dünyasının efsaneleşen modeli Razr’ın tekrar kullanıcılar ile buluşturulması büyük ses getirirken Motorola’da uzun süredir beklenilen bir model daha bulunuyor. Marka için bir ilke atacak olan Motorola One Hyper.
One Hyper’ın telefon dünyasına damga vuracak bir özelliği bulunmuyor. Ancak, Motorola’nın açılır kameralı ilk telefonu olma özelliğini taşıyor. Tasarımını ve özelliklerini sizlerle paylaştığımız telefonun tanıtım tarihi belli oldu.

Motorola One Hyper tanıtım tarihi

3 Aralık tarihinde Brezilya’da düzenlenecek olan etkinlikte resmiyet kazanacak. Etkinlik afişinde cihazın açılır kameraya sahip olacağı açıkça gösterilirken, kamera özellikleri geçtiğimiz ay detaylarıyla ortaya çıkmıştı.Cihazın ön tarafta 32 Megapiksel çözünürlüğünde kamera yer alıyor. Arka tarafta ise 64 Megapiksel çözünürlüğünde arka kameraya, 8 Megapiksel çözünürlüğünde derinlik algılama sensörü eşlik ediyor.
6.39 inç büyüklüğündeki IPS LCD ekranı Full HD+ çözünürlük sunan telefon, Snapdragon 675’den güç alıyor. 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı sunuyor. Fiyat şu anda bilinmezken, cihazın Moto One Vision ve One Zoom arasında bir yere konumlandırılması bekleniliyor. Bu fiyat açısından bir fikir oluşturabilir.

Yorumlar