Redmi K30 yepyeni görsellerle ortaya çıktı

Xiaomi cephesinin yakında tanıtması beklenen yeni modeli Redmi K30 yepyeni görsellerle karşımızda. Sızdırılan görseller Redmi K30 tasarımı hakkında bizlere fikir veriyor. Bakalım Redmi K30 nasıl görünüyor?

Redmi K30 tasarımı onaylandı

Ülkemizde büyük bir popülerlik kazanan Xiaomi ve Redmi ürünleri yenilenmeye devam ediyor. Özellikle ülkemizde Mi 9T olarak satışa sunulan K20 serisiyle büyük satış rakamlarına ulaşan marka, serinin yeni modelini duyurmaya hazırlanıyor.
Bugüne kadar çıkan görsellerde akıllı telefonun ön yüzünde çentik yerine Samsung’un S10 serini akıllara getiren bir kamera tasarımı kullandığını görmüştük. Ancak arka taraftaki tasarıma yönelik herhangi bir bilgi mevcut değildi.İşte ortaya çıkan son sızıntıyla birlikte buradaki soru işareti de ortadan kalkmış oldu. Yuvarlak bir dairenin içerisine dikey olarak konumlandırılan dört kamera, her ne kadar görsel çok düşük çözünürlükte olsa da, tasarım hakkındaki ilk fikirleri vermiş oldu.
6.66 inç büyüklüğünde 120 Hz 1080p ekran ile geleceği bilinen akıllı telefonda Snapdragon 730G işlemci, 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama biriminin yer alması bekleniyor. 20 ve 2 Megapiksel çözünürlüğünde çift ön kameranın yer alacağı akıllı telefonun arkasında ise 64, 8, 13 ve 2 Megapiksellik 4 adet kamera yer alacak.
4G ve 5G sürümlerine sahip olacak olan Redmi K30 modelinin 10 Aralık tarihinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Yorumlar