Xiaomi Mi CC9 Pro, DxOMark puanı ile yıktı geçti!

108 Megapiksel çözünürlüğündeki kamerası ile dikkat çeken ve arka tarafında toplamda beş kamera bulunan Xiaomi Mi CC9 Pro’nun tanıtılmasının üzerinden birkaç saat bile geçmedi. Xiaomi Mi CC9 Pro DxOMark puanı açıklandı.
Bilmeyenler için DxOMark’ın fotoğraf makinesi ve telefonların kameralarını, belirli kriterlerde değerlendirerek puan verdiğini belirtmek isteriz. Mi CC9 Pro ile orta seviye donanıma sahip bir telefon neredeyse zirveye yerleşmeyi başardı.108 Megapiksel çözünürlüğündeki kamerası ile dikkat çeken ve arka tarafında toplamda beş kamera bulunan Xiaomi Mi CC9 Pro’nun tanıtılmasının üzerinden birkaç saat bile geçmedi. Xiaomi Mi CC9 Pro DxOMark puanı açıklandı.
Bilmeyenler için DxOMark’ın fotoğraf makinesi ve telefonların kameralarını, belirli kriterlerde değerlendirerek puan verdiğini belirtmek isteriz. Mi CC9 Pro ile orta seviye donanıma sahip bir telefon neredeyse zirveye yerleşmeyi başardı.Cihazın kamerası fotoğraf konusunda 130, video konusunda 102 puan aldı.
Test kapsamında değerlendirilen modelin 500 dolar fiyat etiketine sahip olan Premium Edition versiyonu olduğunu belirtmeliyiz. Xiaomi Mi CC9 Pro kamera özelliklerine teknik anlamda göz atarsak, detaylar şöyle;
– 108 Megapiksel ana kamera – 1/1.33 inç sensör – f/1.69 diyafram – OIS
– 12.19 Megapiksel telefoto kamera – 1/2.6 inç sensör – f/2 diyafram
– 7.99 Megapiksel telefoto kamera – 1/3.6 inç sensör – f/2 diyafram – OIS
– 20.11 Megapiksel geniş açılı kamera – 1/2.8 inç sensör – f/2.2 diyafram
– Makro kamera – f/2.4 diyafram  – 2 cm / 10 cm çekim imkanı

Yorumlar