28 Aralık 2019 Cumartesi

Çömlekte Tereyağlı Kaşarlı Tavuk Tarifi

Çömlekte Tereyağlı Kaşarlı Tavuk Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 adet tavuk göğsü
  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 çay kaşığı kekik
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı toz biber
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ

Çömlekte Tereyağlı Kaşarlı Tavuk Tarifi Yapılışı

  1. Tavukları jülyen doğrayıp baharatlarla ve sıvı yağ ile harmanlaştırıp bir kenara alalım.
  2. Sonrasında çömleklerin dibine tereyağı koyalım. Tavukları çömleğe yerleştirip önceden ısıtılmış 200 derece fırına atalım.
  3. 20 dk sonra kaşarları da üzerine ekleyelim 10-15 dk sonra fırından çıkaralım. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder