Çömlekte Tereyağlı Kaşarlı Tavuk Tarifi
Çömlekte Tereyağlı Kaşarlı Tavuk Tarifi İçin Malzemeler
- 2 adet tavuk göğsü
- 3 yemek kaşığı tereyağı
- 2 çay kaşığı kekik
- 2 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı toz biber
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
Çömlekte Tereyağlı Kaşarlı Tavuk Tarifi Yapılışı
- Tavukları jülyen doğrayıp baharatlarla ve sıvı yağ ile harmanlaştırıp bir kenara alalım.
- Sonrasında çömleklerin dibine tereyağı koyalım. Tavukları çömleğe yerleştirip önceden ısıtılmış 200 derece fırına atalım.
- 20 dk sonra kaşarları da üzerine ekleyelim 10-15 dk sonra fırından çıkaralım. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder