- Bağlantıyı al
- X
- E-posta
- Diğer Uygulamalar
Hamsi Kızartması Tarifi İçin Malzemeler
- 1 kilo hamsi balık
- 100-150 gram Mısır unu
- 1 su bardağı sıvı yağ
Hamsi Kızartması Tarifi Yapılışı
- Önce balıklarımızı temizliyoruz başını alıp iç organlarını çıkarıyoruz.
- İç organlarını çıkardıktan sonra yıkıyoruz ve süzüyoruz
- Sonra balıkları biraz tuzluyoruz damak zevkinize bağlı.
- Mısır ununa buladık.
- Yağı ateşe koyduk.
- Yağ kızınca balıkları 3 posta yaptım ben ama sizin tavanıza bağlı.
- Kızardıktan sonra servise hazır.
Desteklerinizi bekliyorum
Afiyet olsun herkese
Yorumlar
Yorum Gönder