Karnabahar Kızartması Tarifi İçin Malzemeler
- 1 orta boy karnabahar
- 3 yumurta
- Tuz
- Sıvı yağ
Üzeri için;
- 1 kase yoğurt
- 3 diş sarımsak
Karnabahar Kızartması Tarifi Yapılışı
- Önce karnabaharı sirkeli su da yarım saat kadar bekletelim.
- Daha sonra üstünü geçecek kadar su ekleyip bir tutam tuz ile 10 15 dk haşlayalım.
- Yumurtaları bir kapta az bir tuzla karıştıralım.
- Süzdüğümüz karnabaharları yumurtaya bulayıp kızarmış yağa atalım.
- Bir yandan sarımsağı ezip yoğurt ile karıştıralım. Tabakladığımız karnabaharın üzerine dökelim ve servise hazır
Afiyet Olsun 

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder