Türk Hava Yolları, Silikon Vadisi ile köprü kuruyor

Draper Üniversitesi ve Türk Hava Yolları, girişimciliğe teşvik etmek adına bir ortaklık kurdu. Yapılan iş birliği sayesinde tüm küresel merkezlerde inovasyon ve girişimciliğin büyümesi teşvik edilecek.

Türk Hava Yolları yeni iş birliği ile girişimciliğe odaklanacak

Draper Üniversitesi ve Türk Hava Yolları arasında gerçekleştirilen yeni iş birliği duyuruldu. İkili, özellikle gelişmekte olan pazarlardaki girişimlerin geleceği ile ilgili etkin rol oynamayı hedefliyor. Buradaki girişimlerin büyümesi için yapılması gerekenler konusunda ortak bir vizyona sahip olan ikili, Silikon Vadisi‘nde bir program başlattı.
Türk Hava Yolları’nın daha önce de gelişmekte olan pazarların dijital ekonomisinin büyümesi yönünde stratejik çalışmaları olduğu biliniyor.
Silikon Vadisi’nde başlatılan program ile küresel ekosistemler ile Silikon Vadisi arasında anlamlı bir köprü kurulacak.
İkilinin anlaşması doğrultusunda THY, Draper Hero Training Programı’ndaki 5 girişimi destekleyecek. Düzenlenecek Draper Demo Day sonunda belli olacak olan 5 kazanan, THY’nin Invest on Board programına katılmaya hak kazanacak. Burada kendine yatırımcı arayabilecek.
Kasım 2019‘da başlayan ortaklık şimdilerde fikirlerine hızlıca yanıt almak isteyen, girişimci ruha sahip, yetenekli ve cesur girişimcileri arıyor. Bireylerin ya da kurumların bunun için Kaliforniya’daki Draper Üniversitesi ofisi ile iletişime geçmesi gerekiyor.

Yorumlar