4 Mart 2020 Çarşamba

Ispanak Yoğurtlaması Tarifi

Ispanak Yoğurtlaması Tarifi İçin Malzemeler

  • Yarım kg ıspanak
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz, karabiber
Üzerine;
  • Yoğurt

Ispanak Yoğurtlaması Tarifi Yapılışı

Ispanağın her türlüsünü çok severim ☺️ çiğ olarak salatalara da çok yakışıyor pişmiş olarak yemeği de çok güzel oluyor 👍🏻 Bu meze tarifim özellikle et yemeklerinin yanına çok yakışıyor 👍🏻
  1. Ispanakları öncelikle temizleyelim ve sirkeli suda en az 10dk bekletelim. Böylece kumları dökülür ve daha kolay temizlenir.
  2.  Ispanakların saplarını ayıralım(yapraklarını kullanacağız).
  3.  Tavaya yağımızı koyup ıspanaklar hafifçe eriyene kadar kavuralım ve tuzunu ekleyelim. ( çok fazla ölmesin ıspanaklar).
  4.  Ve üzerine yoğurdu ilave edip afiyetle yiyelim ☺️

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder