Ispanak Yoğurtlaması Tarifi İçin Malzemeler
- Yarım kg ıspanak
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- Tuz, karabiber
Üzerine;
- Yoğurt
Ispanak Yoğurtlaması Tarifi Yapılışı
Ispanağın her türlüsünü çok severim ☺️ çiğ olarak salatalara da çok yakışıyor pişmiş olarak yemeği de çok güzel oluyor 👍🏻 Bu meze tarifim özellikle et yemeklerinin yanına çok yakışıyor 👍🏻
- Ispanakları öncelikle temizleyelim ve sirkeli suda en az 10dk bekletelim. Böylece kumları dökülür ve daha kolay temizlenir.
- Ispanakların saplarını ayıralım(yapraklarını kullanacağız).
- Tavaya yağımızı koyup ıspanaklar hafifçe eriyene kadar kavuralım ve tuzunu ekleyelim. ( çok fazla ölmesin ıspanaklar).
- Ve üzerine yoğurdu ilave edip afiyetle yiyelim ☺️
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder