7 Mart 2020 Cumartesi

Pişmeyen Şipşak Çilekli Tatlı Tarifi

Pişmeyen Şipşak Çilekli Tatlı Tarifi İçin Malzemeler

  • 200-300 gr çilek
  • 200 gr taze sürme peynir
  • 200 ml (1 kutu krema)
  • 3 yemek kaşığı pudra şekeri (Azaltıp arttırabilirsiniz)
  • 1. 5- 2 su bardağı bebe bisküvi

Pişmeyen Şipşak Çilekli Tatlı Tarifi Yapılışı

  1. Krema için önce peyniri pudra şekeri ile çırpın. Krema ilave edin 2-3 dk çırpın.Dilerseniz vanilin ilave edebilirsiniz.
  2. Çilekleri kabaca doğrayın. Borcamda veya kupta sunabilirsiniz.
  3. Kat kat olacak şekilde önce bisküvi üzerine krema üzerine çilek. 2 kat bu şekilde dizin.
  4. En son çilek ile süsleyin. Afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder