Tavuk Ciğeri Kavurma Tarifi İçin Malzemeler
- 2 adet soğan
- Tavuk ciğeri
- Tereyağ
- Tuz
- Yeni bahar
- Bul biber
- Maydanoz
- Nar ekşisi
Tavuk Ciğeri Kavurma Tarifi Yapılışı
- İlk önce tencereye su koyalım ciğeri haşlamak için.
- Kaynamaya başlayınca 5 dakika haşlayalım sonra süzelim.
- Tencereye 1 yemek kaşığı tereyağı koyalım üzerine soğanı ilave edelim (İster küp küp isterseniz yarım ay şeklinde yapabilirsiniz)
- Üzerine ciğeri dökelim sonra tuz ve pul biberi ekleyelim 5 dakika pişirelim en son nar ekşisi ve yeni baharı ve maydanoz ekleyelim.
Afiyet olsun 🤗🤗🤗
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder