Kırmızı halıyı 'yıkıp geçti'

 Adettendir... Her yıl sona yaklaşırken o 365 güne damga vuran olaylar şöyle bir hatırlanır. Elbette gösteri dünyasında da, artık son günlerini yaşayan 2022 yılı boyunca birçok gelişme oldu, iyisiyle ve kötüsüyle. Ama biz şimdi kötüleri bir yana bırakıp en renkli anlarını hatırlayalım 2022 yılının... Yani ünlülerin kırmızı halı görüntülerini.

PANDEMİ KARANLIĞI BİTTİ

Son iki yılda Covid 19 pandemisi nedeniyle bütün o ödül gecelerinin, ışıltılı galaların karanlık bir döneme girdiği gösteri dünyası, 2022 yılında yine eski günlerine döndü. Bu süre içinde de ünlüler yine kırmızı halıda salındı. Sözü çok fazla uzatmadan gelin bu yıl kırmızı halıya hangi ünlünün, hangi kıyafetiyle damgasını vurduğunu bir hatırlayalım.SÜRPRİZLİ KOSTÜM

Hemen her yılın kırmızı halı konusunda en renkli etkinliği olan MET Gala yani New York Metropolitan Sanat Müzesi'nin geleneksel galası ile başlayalım. Pandemiden kötü etkilenen organizasyonlardan biri olan gala gecesi, bu yıl mayıs ayında yapıldı. Ana teması Yaldızlı Cazibe olarak belirlenen geceye ünlüler gerçekten de ışıltılı kostümleriyle katıldı. Bütün o kalabalık içinde en çok dikkat çeken iki kişi vardı. Biri Blake Lively diğeri de Kim Kardashian. ABD tarihinde 19'uncu yüzyılın sonlarına uzanan bir geçmişe sahip olan Yaldızlı Çağ'ı yeniden canlandırmayı amaçlayan gecenin yıldızı Blake Lively oldu. Şu sıralarda Ryan Reynolds ile dördüncü bebeklerini bekleyen Lively'nin MET Gala kostümü sürprizliydi.

Yorumlar