Malzemeler
- 200 gram tavuk göğsü
- 3 adet patates
- 2 adet yeşil biber
- 1 adet kuru soğan
- 2 sıs sarımsak
- 7 baharat
- Tuz
Salçalı su için;
- 1,5 yemek kaşığı salça
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 1,5 su bardağı su
Nasıl Yapılır?
- İlk olarak malzemeleri küp küp doğrayalım.
- Sonra tavada doğradığımız tüm mazemeleri katıştıralım.
- Bir kenarda salçalı suyumuzu yapalım ve doğradığımız malzemelere katip karıştıralım.
- Ocağımıza alarak 20 dakika pişirelim.
- Pişme durumu değişkenlik gösterebilir, kontrol ederek ocağımızı kapatalım. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder