Moss 2018/OYUN

Moss'un dünyasına erişin

Moss, sanal gerçeklik için özel olarak tasarlanmış, aksiyon ve macera temalı tek oyunculu bir bulmaca oyunudur. İlgi çekici karakterler, sürükleyici çarpışmalar ve etkileyici dünya keşfi gibi bir oyunu harika yapan temel etmenlerle VR'ın heyecan verici fırsatlarını birleştirir.
Böylece etkileyici bir fantastik dünyada tamamen etkileşimli ve oyuncuyu içine çeken bir deneyim sunar.

Karakterler arası etkileşim

Quill ile oyuncu arasındaki etkileşim benzersizdir. Birbirileriyle kurdukları iletişim ve paylaştıkları deneyimler sayesinde bağları güçlenir. Oynanışta oyuncunun ve Quill'in yetenekleri birbirini tamamlar niteliktedir ve zafer kazanmak için iki karakterin bir arada çalışması gerekir.

Kontrol mekanikleri

Oyuncular anlaşılır ve tanıdık aksiyon ve macera kontrolleriyle kahramanı yönlendirir. Aynı zamanda Quill için önemli bir takım arkadaşı olan kendi karakterleriyle doğrudan oyun alanına erişip çevreyi değiştirebilirler.
  • PlayStation VR gerekir
    PlayStation VR gerekir
  • PS4 Pro Enhanced
    PS4 Pro Enhanced
  • Titreşim İşlevi
    Titreşim İşlevi
  • Oyuncular
    1 Oyuncular
  •  
 
 

İki kahramanın hikayesi

Quill, yaşadığı sakin topluluğun sınırlarının dışına çıkarak maceralara atılmayı hayal eden genç bir faredir. Kadim büyünün uyanmasıyla birlikte, bu hikayede yerini alacak olan sizinle, yani oyuncuyla bağlantılı hale gelir.

Uzaklardan gelen kötülük giderek yayılırken, efsaneler ve büyülerle dolu zengin bir dünyada birlikte çıkacağınız inanılmaz yolculuk, öykü kitabı türünde anlatımla canlanır. 

Yorumlar