Nar Gibi Kızaran Yumuşacık Kanat Tarifi

Nar Gibi Kızaran Yumuşacık Kanat Tarifi İçin Malzemeler

  • Tavuk kanadı (Miktarı size kalmış benimki 14 tane idi)
  • 1 tatlı kaşığı hardal (moutard) bunun yerine barbuce sosuda kullanabilirsiniz 1 yemek kaşığı)
  • 1 yemek kaşığı kadar ketçap
  • 1 çay kaşığı tatlı toz kırmızıbiber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Tuz
  • Zeytinyağı
  • Kimyon
  • 1 tatlı kaşığı bal (İsteğe bağlı)

Nar Gibi Kızaran Yumuşacık Kanat Tarifi Yapılışı

  1. Malzemelerin hepsini karıştırın ve 1 saat ister dolapta isterse dışarda bekletin.Sos içine çeksin. Ben yarım saat ancak bekletebildim.
  2. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye koyun ve 200 derece fırında pişirin. Gerçekten vazgecilmeziniz olacak renk resimde gördüğünüz gibi nar gibi kızarmış ve yumuşacık oldu. Ben tariflere bağlı kalmayı sevmem kendimce biseyler katarım buda onlardan biri deneyecek olanlara afiyet olsun

Yorumlar