Elma Yulaf Tatlısı Tarifi
Elma Yulaf Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
- 6-8 elma
- 100 gram tereyağı
- 1, 5 bardak yulaf
- 1/2 (yarım) bardak esmer şeker
- 1 çay kaşığı vanilya şekeri
- Yarım çay kaşığı tarçın
- Yarım çay kaşığı kakule
- Vanilyalı dondurma
Elma Yulaf Tatlısı Tarifi Yapılışı
- Elmaları soyup iri iri dilimleyelim ve fırın tepsisine koyalım.
- Bir tavada tereyağını erittikten sonra dondurma ve elma hariç diğer malzemeleri içine koyup biraz kavuralım.
- Sonra elmaların üzerine döküp karıştıralım.
- Karıştırdıktan sonra fırına atalım. Yaklaşık 30 dakika pişirelim. Çıktıktan sonra vanilyalı dondurmayla servis edebilirsiniz.
Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder