En iyi Apple Arcade oyunları hangileri?

Apple Arcade, Türkiye de dahil olmak üzere birçok ülkede kullanıma açıldı. Abonelik sistemi ile çalışan oyun platformu sayesinde iPad, iPhone ve Mac cihazlarından oyunlara kaldığınız yerden devam etmeniz mümkün. Hali hazırda 100 oyun ile oyunculara ‘merhaba’ diyen sistem içinde en iyiler seçilmeye başlandı bile. Bizde en iyi Apple Arcade oyunları listesi ile bazı oyunları sizler için bir araya getirdik.
Apple Arcade fiyatıyla da oyun severleri şaşırttı. Platformun uluslararası fiyatı 4.99 dolar olarak belirlenirken, Türkiye’de 34.99 TL olarak karşımıza çıktı. Yüksek bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkan abonelik sistemi, ilk 1 ay ücretsiz sunuluyor. Peki, en iyi Apple Arcade oyunları hangileri? İşte ilk bakış.

What the Golf?Hikaye odaklı oyunlar arasında minimal çizgisiyle ve farklı bir golf oyunu tasarımına sahip bir oyun olarak karşımıza çıkan What the Golf, basit ve eğlenceli bir oyun diyebiliriz. Farklı renklerin benzer tonları üzerine renklendirilmiş oyun öğle aralarında oynamak için güzel bir seçenek olabilir.

Yorumlar