Fırında Beşamelli Et Sote Tarifi İçin Malzemeler
- 500 gr dana eti
 - 2 adet domates
 - 1 adet kuru soğan
 - Tuz
 - Karabiber
 - 1 yemek kaşığı biber salçası
 - Sıvı yağ
 
Beşamel Sosu İçin ;
- 1 yemek kaşığı un
 - 1 yemek kaşığı tereyağı
 - 1 buçuk su bardağı süt
 - Karabiber
 - Tuz
 
Üzerine ;
- Kaşar peyniri
 
Fırında Beşamelli Et Sote Tarifi Yapılışı
- Kırmızı eti düdüklüde pişirelim yumuşasın.
 - Daha sonra tencereye alalım.
 - Önce kendi suyunu salsın ve daha sonra suyunu çekince soğanı sıvı yağı ve salçayı domatesi doğrayıp ekleyelim.
 - Baharatları daha sonra ekleyelim ve fırın tepsisine dizelim.
 - Ayrı bir tencerede beşamel sosunu hazırlayıp üzerine döküp tepsiye yayalım.
 - Kaşar rendeleyip 180 ° fırına verip 25 dakika kadar üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.
 
Deneyeceklere afiyet olsun
Yorumlar
Yorum Gönder