Güveçte Et Sote Tarifi

Güveçte Et Sote Tarifi İçin Malzemeler

  • Yarım kilo kuş başı et
  • 3 tane domates
  • 3 tane yeşil biber
  • 2 tane kapya biber
  • 1büyük boy soğan
  • 5 6 diş sarımsak
  • İstediğiniz baharatlar ve tuz
  • Sıvıyag

Güveçte Et Sote Tarifi Yapılışı

  1. Etlerimizi kuşbaşı doğrayalım.
  2. Sebzelerimizinde biraz iri doğrayalım çünkü uzun süre pişecek erimesinler diye baharatları, tuzu, sıvı yağı ekleyip hepsini karıştıralım.
  3. Güvece koyup 1 saat fırında yarım saatte ocakta pişiriyorum ben ettiniz fırında pişerse ocağa gerek kalmıyor.
Simdiden afiyet olsun deneyip yorumlarınızı bekliyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

24 Kişilik Kıbrıs Tatlısı Tarifi

  24 Kişilik Kıbrıs Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 1 litre süt 1 çay bardağı şeker 3 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 1 paket krem şan...