Güveçte Et Sote Tarifi İçin Malzemeler
- Yarım kilo kuş başı et
- 3 tane domates
- 3 tane yeşil biber
- 2 tane kapya biber
- 1büyük boy soğan
- 5 6 diş sarımsak
- İstediğiniz baharatlar ve tuz
- Sıvıyag
Güveçte Et Sote Tarifi Yapılışı
- Etlerimizi kuşbaşı doğrayalım.
- Sebzelerimizinde biraz iri doğrayalım çünkü uzun süre pişecek erimesinler diye baharatları, tuzu, sıvı yağı ekleyip hepsini karıştıralım.
- Güvece koyup 1 saat fırında yarım saatte ocakta pişiriyorum ben ettiniz fırında pişerse ocağa gerek kalmıyor.
Simdiden afiyet olsun deneyip yorumlarınızı bekliyorum
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder