Kekikli Tavuklu Patates Kavurma Tarifi İçin Malzemeler
- 1 orta büyüklükte kemiksiz tavuk göğsü (1 kg kadar 5 adet orta büyüklükte patates)
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 6. 7 yemek kaşığı zeytinyağı yada herhangi bir sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 tatlı kaşığı acı kırmızı toz biber
Kekikli Tavuklu Patates Kavurma Tarifi Yapılışı
Merhaba arkadaşlar SİZE çok PRATİK ve bir o kadar LEZZETLİ bir TARİF ekliyorum deneyecek olursanız


emin olun ÇOK beğeneceksiniz 

- Tavuk göğsünü iyice yıkayıp kuşbaşı küçük küçük doğrayalım patatesi de etin botunda küçük küçük doğrayalım
- Tencereye eti ve tuzun yarısını alıp et suyunu salıp hafif çekinceye kadar pişirelim.
- Hafif sulu kalsın sonra ete yağı ekleyelim 2. 3. tur karıştırıp patatesi ve kalan tuzu ekleyeyim ve arada karıştırarak patatesler hafif kavrulup yumuşayınca kadar pişirelim.
- Pişen yemeğe baharatları ekleyip şöyle bir kaç kez karıştırıp ocaktan alalım AFİYET OLSUN hoşça kalın
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder