Bezelye Kavurması Tarifi

Bezelye Kavurması Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı buzluk bezelye
  • 1 soğan
  • 1 havuç
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • Dereotu
  • Maydonoz
  • Sıvıyağ
  • 2 diş sarımsak

Bezelye Kavurması Tarifi Yapılışı

  1. Bezelyeler haşlanır yaklaşık 20 dakika.
  2. Tavaya sıvı yağ ve ince doğranmış soğan konur, kavurulur.
  3. Ardından salça ve rendelenmiş havuç da eklenir.
  4. Sarımsak konur haşlanmış bezelyelerle beraber kavrulur.
  5. Biraz su koyup çektikten sonra dereotu ve maydanoz konup servis edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

24 Kişilik Kıbrıs Tatlısı Tarifi

  24 Kişilik Kıbrıs Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 1 litre süt 1 çay bardağı şeker 3 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 1 paket krem şan...