29 Ocak 2020 Çarşamba

Krep Börek Tarifi

Krep Börek Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 yumurta
  • 2 su bardağı süt
  • Yarım su bardağı su
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1, 5 su bardağı un
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Kaşar peynir

Krep Börek Tarifi Yapılışı

  1. Krep malzemelerini karıştırıp akışkan bir hamur elde edin.
  2. Tavaya biraz sıvı ya veya tereyağı sürüp birer kepçe koyup arkalı önlü pişirin.
  3. Daha sonra her bir krebin içine rendelenmiş kaşar veya krem peynir koyun.
  4. Peynirleri koyduktan sonra bohça şeklinde sarın.
  5. Az yağlı tavada peynirler eriyene kadar arkalı önlü pişirin. Afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder