14 Şubat Pastası Tarifi İçin Malzemeler
- 1 paket hazır pasta keki
- 1 paket krem şanti
- 1 adet muz
- Biraz damla çikolata
- 2 su bardağı süt (1 bardağı keki ıslatmak için 1 bardağı krem şanti için)
Üzerini süslemek için
- Çilek reçeli kullandım
14 Şubat Pastası Tarifi Yapılışı
- Önce krem şantiyi hazırlayalım kıvamını alsın.
- Yuvarlak pasta keki ne kalp şekli vererek kesiyoruz.
- Kekleri süt ile ıslatalım alt katına 2 kaşık krem şanti koyalım.
- İstediğiniz meyveyi pastanın arasına koyabilirsiniz. Ben muz tercih ettim.
- 1 avuç damla çikolata koyduktan sonra pastanın üst kekini de süt ile ıslatıp üzerine koyalım ve her yerini krem şanti ile kapatalım. Biraz krem şanti ayıralım üzerini süslemek için.
- Her yerini krem şanti ile kapattıktan sonra üzerine noktalar halinde şekil verelim.
- En son reçeli üzerine hafifçe dökelim.
- 1-2 saat dinlendikten sonra yiyebilirsiniz.
Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder