26 Mart 2020 Perşembe

Arnavut Ciğeri Tarifi

Arnavut Ciğeri Tarifi İçin Malzemeler

  • 700 gram kuzu ciğeri
  • 1 tatlı kaşığı pulbiber
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • Un
  • Tuz
Kızartmak için;
  • Yeteri kadar yağ
  • 3 patates

Arnavut Ciğeri Tarifi Yapılışı


❤Hepinize şimdiden teşekkür ederim. Gelelim tarife;
  1. Kuzu ciğerlerini zarlarını temizleyip küp küp doğrayalım güzelce yıkayalım .
  2. Daha sonra bir süzgeçte 15 dakika sürdürdükten sonra bütün baharatları üzerine ekleyip güzelce karıştıralım.
  3. Ciğerleri unlayıp orta ateşte yaklaşık 5 dakika kadar kızartalım.
  4. Patatesleri aynı şekilde küp küp doğrayıp kızartalım.
  5. Derin bir kaba alıp hepsini birlikte karıştırıp sıcak bir şekilde servis edelim.
  6. Ben yanına soğan salatası yaptım.
    Sizler dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz. Deneyenlere Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder