Akılda kalan unutulmaz LEGO koleksiyonları

LEGO yalnızca çocukların yaratıcılıklarını geliştireceği bir oyuncak değil aynı zamanda yetişkinlerin de kendisini geliştireceği ve hoş vakit geçireceği aynı zamanda çocukluklarına dönmelerini sağlayan bir oyuncak. Bunun yanında yine yetişkinlerin de yaratıcılığını geliştireceği pek çok LEGO serisi bulunuyor. Hatta yakın zamanlarda yetişkenler için düzenlenen özel LEGO yarışmaları, müsabakaları da yer alıyor. Bunun akabinde müzede sergilenen LEGO serileri de bulunuyor.

Akılda kalan LEGO koleksiyonları

LEGO Stranger Things serisiyle oldukça dikkat çekerken yine bir diğer klasik yapım olan Harry Potter serisiyle LEGO akıllara kazınmıştı. Bunun yanında Yüzüklerin Efendisi ve Batman gibi filmlerin de figürlerini görmüş olduk. Elbette bunların yanında LEGO Bugatti bile karşımıza çıkmıştı, işte efsane LEGO iş birlikleri:

LEGO Super Mario

LEGO-LEGO-koleksiyonlari-LEGO-is-birlikleri
LEGO, Super Mario karakterlerinin mini versiyonlarını yapmak için Nintendo ile iş birliği yapmıştı. LEGO ve Nintendo, Mario’yu sadece bir oyuncağa dönüştürmekle kalmadı, aynı zamanda karaktere küçük bir LCD ekran ekleyerek dijitalleştirdi. Ekran, LEGO’dan Super Mario oyununu kuran oyuncularla etkileşim kurmak için eklendi.
Oyuncular, oyunda yeşil boruları, soru blokları, lav taşları ve hatta Goombas gibi Lego parçalarıyla inşa edebiliyorlar. Bakıldığında bu oldukça özel bir seri zira bunun dışında, Mario’nun arkasında bir Bluetooth düğmesi yer alıyor. Daha eğlenceli özellikleri oyuna dahil etmek için Mario Lego, akıllı telefon uygulamaları ile eşleştirilebiliyor da.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ev Yapımı Etli Pizza Tarifi

  Ev Yapımı Etli Pizza Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için: 5 su bardağı un 1 paket instant maya veya 1/2 (yarım) paket yaş maya 1 yemek kaşı...