Netflix Türkiye’de günün en iyileri

Dijital içerik platformu Netflix‘te en çok izlenenler listesinin ilk sırasında Bayi Toplantısı yer aldı. Yerli yapımların fazlaca ilgi gördüğü platformda bu listede Eltilerin Savaşı ve Behzat Ç. gibi yapımlar da kendine yer buldu. Ayrıca en çok izlenen içerikler dışında listenin sonunda size bir önerimiz olacak.

Netflix’te en çok izlenenler arasında Dark yok, zirvede Bayi Toplantısı var

Netflix’te en çok izlenen içerikler arasında bugün 4 tane yerli içerik görüyoruz. Bayi Toplantısı, Eltilerin Savaşı, Exatlon Türkiye ve Behzat Ç. Netflix’in popüler yapımları arasında kendilerine yer bulmayı başardı. İşte Netflix’te en çok izlenenler…

1 – Bayi Toplantısı

Netflix’in en popüler içeriği olan Bayi Toplantısı’nın baş rollerini; İbrahim BüyükakDoğu Demirkol ve Onur Buldu paylaşıyor. Film şu anda Netflix’in yanı sıra sinemada da gösterimde ancak COVID-19 salgını nedeniyle sadece belirli salonlarda izlenebiliyor.
Netflix'te en çok izlenenler

2 – Cursed

Platformun taze dizilerinden Cursed, fantastik bir dünyada fantastik bir konu ile karşımıza çıkıyor ve Netflix’te en çok izlenenler arasında ikinci sırada konumlanıyor. Bu dizide, özel güçlere sahip bir genç kadın ile paralı bir askerin ortaklığını izliyoruz. Genç kadının bu ortaklıktaki amacı ise halkını kurtarmak. Bu karaktere can veren kişi de Katherine Langford oluyor. Langford, 13 Reasons Why‘da Hannah Baker karakterini oynamıştı.

3 – Dark Desire

Netflix’te en çok izlenenler arasında üçüncü sırada yer alan dizi, bir ilişkiyi merkezine alıyor. Psikolojik bir dizi de diyebileceğimiz Dark Desire’da, evli bir kadının bir hafta sonu kaçamağı ile evden uzaklaşmasıyla birlikte konuya giriş yapılıyor. Şu anda tek sezonu olan yapım 18 bölümden oluşuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ev Yapımı Etli Pizza Tarifi

  Ev Yapımı Etli Pizza Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için: 5 su bardağı un 1 paket instant maya veya 1/2 (yarım) paket yaş maya 1 yemek kaşı...