24 Ağustos 2020 Pazartesi

Glutensiz Vişneli Browni Tarifi

Glutensiz Vişneli Browni Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 yumurta
  • 1 su bardağından bir parmak eksik şeker
  • 1 su bardağından bir parmak eksik sinangil glutensiz un
  • 1 paket vanilya
  • 100 gram tereyağı
  • 125 gram glutensiz bitter çikolata
  • Vişne
  • Ceviz

Glutensiz Vişneli Browni Tarifi Yapılışı

  1. İlk olarak tereyağını eritip çikolataları ekleyerek pürüzsüz bir kıvam alana kadar karıştırın.
  2. Sonra ocağı kapatın soğusun.
  3. Yumurta ve şekeri krema kıvamına gelene kadar çırpın.
  4. Çikolatalı karışımı ekleyip karıştırın. Un ve vanilyayı da ekleyip karıştırın.
  5. Ceviz kırıklarını da ekleyip yağlı kağıt serili tepsiye dökün. (ben 9 parça çıkacak şekildeki küçük bir borcamda yaptım).
  6. Üzerine vişne ve glutensiz damla çikolata ekleyip önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişirin. (pişip pişmediğini kürdan testi ile bakabilirsiniz).Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder