Glutensiz Vişneli Browni Tarifi
Glutensiz Vişneli Browni Tarifi İçin Malzemeler
- 3 yumurta
- 1 su bardağından bir parmak eksik şeker
- 1 su bardağından bir parmak eksik sinangil glutensiz un
- 1 paket vanilya
- 100 gram tereyağı
- 125 gram glutensiz bitter çikolata
- Vişne
- Ceviz
Glutensiz Vişneli Browni Tarifi Yapılışı
- İlk olarak tereyağını eritip çikolataları ekleyerek pürüzsüz bir kıvam alana kadar karıştırın.
- Sonra ocağı kapatın soğusun.
- Yumurta ve şekeri krema kıvamına gelene kadar çırpın.
- Çikolatalı karışımı ekleyip karıştırın. Un ve vanilyayı da ekleyip karıştırın.
- Ceviz kırıklarını da ekleyip yağlı kağıt serili tepsiye dökün. (ben 9 parça çıkacak şekildeki küçük bir borcamda yaptım).
- Üzerine vişne ve glutensiz damla çikolata ekleyip önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişirin. (pişip pişmediğini kürdan testi ile bakabilirsiniz).Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder