Tavuk Midye Tava Tarifi İçin Malzemeler
- 600 gram tavuk göğsü
- 1, 5 su bardağı su
- 1 çay kaşığı karbonat
- 6 yemek kaşığı un
- 1 şişe maden suyu
- 4 diş sarimsak
- Karabiber, toz biber, kekik, tuz
- Çöp şiş
Tavukları bulamak için;
- 1 su bardağı un
Tavuk Midye Tava Tarifi Yapılışı
- Öncelikle tavuklarımızı kuşbaşı olarak doğrayalım.
- Geniş bi kaba diğer malzemeleri alıp karıştıralım.
- Buzdolabında 30 dakika dinlendirelim.
- Dinlenen tavuklarımızı önce şişe geçirip ardından una bulayalım.
- Bütün tavukları bu şekilde yapalım.
- Tavaya sıvı yağı alıp kızdıralım.
- Çöp şişlerimizi önlü arkalı pişirelim. Yanına sade bulgur pilavıyla servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder