İmam Sarığı Pastası (Hazır Bisküviden) Tarifi İçin Malzemeler
- İki paket eti yulaflı bisküvi
- Krem şanti
- Süt
- Çikolata sos
- Hindistan cevizi
İmam Sarığı Pastası (Hazır Bisküviden) Tarifi Yapılışı
- Krem şantimizi süt ile çırpıyoruz ve dolaba kaldırıyoruz.
- Daha sonra çikolata sosumuzu yine sütle kaynatıp hazırlıyoruz.
- Ürünler soğuduktan sonra elimizdeki bisküviyi süte batırıp arasına krem şanti sürüyoruz.
- Sonra tekrar üstüne sütle ısladığımız bisküvi koyuyoruz toplamda 3 bisküvi oluyor üst üste araları krem şantili.
- Kenarlarınada krem şanti sürüyoruz ve hindistan cevizine buluyoruz.
- Üstüne bir kaşık çikolata sos koyuyoruz ve hazır.
- Afiyet olsun :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder