16 Mart 2021 Salı

Elmalı Glutensiz Cezerye Tarifi

 

Elmalı Glutensiz Cezerye Tarifi İçin Malzemeler

  • 10 adet etli iri hurma
  • 1 adet kırmızı elma (Kabukları soyulmuş)
  • 1 çay kaşığı taze zencefil
  • 1 çay kaşığı taze zerdeçal
  • 2 yemek kaşığı organik Hindistan cevizi unu

Üzeri için

  • Organik Hindistan cevizi unu

Elmalı Glutensiz Cezerye Nasıl Yapılır?

  • Hurmaların çekirdeklerini çıkarın ve 10 dakika kaynar suda beklettikten sonra süzün.
  • Bütün malzemeyi rondodan geçirin.
  • Hindistan cevizi ununun içindeki liflerin şişip kıvam alması için harcı 5 dakika dinlendirin.
  • Ardından cevizden küçük toplar yapın ve Hindistan cevizi ununa buladıktan sonra servis edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder