Eti Puf Tarifi İçin Malzemeler
Krema için;
- 2 su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 4 yemek kaşığı toz şeker
- 1 paket vanilya
- Yarım yemek kaşığı margarin
- 1 paket krem şantinin yarısı(su ile hazırlayarak yaptım)
- Yulaflı bisküvi(burçak)
Süslemek için;
- Renkli şekerlemeler
- Hindistan cevizi
Eti Puf Tarifi Yapılışı
- İlk olarak kremamızı hazırlayarak işe başlayalım .
- Vanilya krem şanti ve margarin dışında tüm malzemeleri tencereye alalım ve süzgeç yardımı ile oluşan topakları eritelim .
- Ocağa koyup bir iki kaynayana kadar pişirelim .
- Bir kenara alalım ve içerisine margarini ve biraz soğuduktan sonra hazırladığımız krem şantiyi ekleyelim .
- Kabuklanmaması için üzerine streç film koyalım.
- Daha sonra yulaflı bisküvileri dizelim kremamızı sıkma torbasına alarak bisküvilerin üzerine sıkalım.
- Renkli şekerlemeler ve hindistan cevizi ile süsleyelim afiyet olsun🥰.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder