1 Mart 2021 Pazartesi

Eti Puf Tarifi

 

Eti Puf Tarifi İçin Malzemeler

Krema için;

  • 2 su bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 4 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 paket vanilya
  • Yarım yemek kaşığı margarin
  • 1 paket krem şantinin yarısı(su ile hazırlayarak yaptım)
  • Yulaflı bisküvi(burçak)

Süslemek için;

  • Renkli şekerlemeler
  • Hindistan cevizi

    Eti Puf Tarifi Yapılışı

  • İlk olarak kremamızı hazırlayarak işe başlayalım .
  • Vanilya krem şanti ve margarin dışında tüm malzemeleri tencereye alalım ve süzgeç yardımı ile oluşan topakları eritelim .
  • Ocağa koyup bir iki kaynayana kadar pişirelim .
  • Bir kenara alalım ve içerisine margarini ve biraz soğuduktan sonra hazırladığımız krem şantiyi ekleyelim .
  • Kabuklanmaması için üzerine streç film koyalım.
  • Daha sonra yulaflı bisküvileri dizelim kremamızı sıkma torbasına alarak bisküvilerin üzerine sıkalım.
  • Renkli şekerlemeler ve hindistan cevizi ile süsleyelim afiyet olsun🥰.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder