Ekmek Üstü Pazılı Tavuk Tirit Tarifi İçin Malzemeler
- 3 dilim ekşi mayalı ekmek (Kızartılmış)
- 1 demet pazı (Haşlanarak soğuk sudan geçirilmiş ve doğranmış)
- 300 g tavuk göğsü (Haşlanmış ve didiklenmiş)
- 3 yemek kaşığı süzme yoğurt (Krema kıvamında çırpılmış)
- Zeytinyağı
- Tuz
- Karabiber
- Nar
- Taze kekik
Ekmek Üstü Pazılı Tavuk Tirit Nasıl Yapılır?
- Haşlanmış ve didiklenmiş tavuğu bir tutam tuz, karabiber ve zeytinyağı ile tavada kısık ateşte kızartın.
- Kızarmış ekmeklerin üzerine pazı ve yoğurdu koyun tavuğu pay edin. Nar ve taze kekik ile süsleyerek servis edin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder