Malzemeler
- 1 adet soğan
 - 4 küçük boy balkabağı (elma boyutunda)
 - 2 diş sarımsak
 - 2 yemek kaşığı zeytin yağı
 - 1 çay kaşığı nane
 - 1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
 - 1 tatlı kaşığı tuz
 - 3 dal taze nane
 - 4 yemek kaşığı yoğurt
Nasıl Yapılır?
 - El blendırından balkabağını geçirin, yağda iki dakika kavurun, bir kahve fincanı sıcak su koyun.
 - Soğanı da geçirin, soğanı ve sarımsağı ekleyin, tuzumu baharatını atın ve 10 dakika kavurun dinlendirin.
 - Yoğurt ekleyin karıştırın ve naneyi doğrayın ekleyin sunuma hazır.
 
Lezzetli mezeniz afiyet olsun.
Yorumlar
Yorum Gönder