Malzemeler
- 2 adet yufka
Sosu için
- 1 çay bardağı su
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı un
- 1 tatlı kaşığı nişasta
İçi için
- Dilediğiniz çeşit peynir yada farklı malzemeler
Üzeri için
- Susam
- Çörek otu
Nasıl Yapılır?
- Sos malzemeleri ayrı bir kapta birleştirelim.
- Her bir yufkayı 8 eşit parçaya bölelim.
- Arasına sos sürüp peynirleri görseldeki gibi koyup saralım.
- Sonra kıvırıp rulo yapalım ve tepsiye dizelim.
- Üzerine kalan sostan sürüp çörek otu ve susam serpelim.
- 180 derece fırında yaklaşık 30-35 dk pişirelim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder