15 Aralık 2022 Perşembe

Kavrulmuş Demleme Makarna Tarifi

 

Malzemeler

  • 1 paket makarna
  • 2 dolu yemek kaşığı tereyağı
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 2,5 su bardağı kaynar su (bardak ölçüsü 250 ml)

Üzerine;

  • Arzuya göre beyaz peynir

    Nasıl Yapılır?

  • Yağımızı tencereye alalım ve eriyince makarnayı ilave edelim, birkaç dk kavuralım.
  • Tuzunu ilave edelim, kaynar suyunu ilave edelim ve altını kısalım. Gerekirse, su ilavesi edebilirsiniz.
  • Suyunu çekince, altını kapatalım.
  • Deneyecek olanlara afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder